Anneke de Klerk

Coachreis Curacao

Hou je van het heerlijke klimaat van Curaçao, met veel zon, warmte, een briesje vanuit zee en de Zuid Amerikaanse muziek en cultuur?
Dan is een coachreis naar Curaçao het mooiste dat jij jezelf kunt gunnen!
In Nederland leef je in de waan van de dag. Dan lukt het je niet om intensief met je eigen vraagstuk en worsteling aan de slag te gaan. Het zal jou helpen om sneller tot nieuwe inzichten te komen als je even helemaal uit jouw vertrouwde omgeving breekt. 

 

Coaching in het buitenland

Wanneer je weg bent uit je dagelijkse omgeving en afstand neemt van je werkplek, heeft coaching veel meer impact en kan je rekenen op sneller resultaat.

Je kunt 7 dagen aaneengesloten werken aan jouw vraagstuk en ik begeleid je. Je verblijft samen met de nadere reisgenoten in een fijn huis met ruimte om je terug te trekken wanneer je dat wilt. Rust, ontspanning en een ongedwongen sfeer ondersteunen jouw proces. Daarom kies ik niet voor een verblijf in de meest toeristische gedeeltes van Curaçao, maar wel voor een comfortabel huis met een zwembad in de buurt van mooie baaien en stranden.

Er zijn 3 andere mensen in het huis die hun eigen coachtraject volgen. De coachreis is inclusief een drietal activiteiten die betrekking hebben op de cultuur en de muziek van Curaçao.

Na je verblijf op Curaçao ga je gegarandeerd geïnspireerd en vol nieuwe energie naar huis.

Hoe ziet de reis eruit?

Kennismaking in Nederland

We maken in Nederland kennis met elkaar, bij voorkeur in een persoonlijk gesprek. Daarna doe ik je een voorstel op maat, zodat we goed voorbereid aan de slag kunnen.

De week op Curaçao 

Iedere dag hebben we een individueel gesprek van 1,5 uur. We zoeken hiervoor een plekje in de schaduw en zoals op Curaçao wordt gezegd, een plekje “goed op de wind”.

Gedurende de week maak je de balans op, bepaal je hoe jij je leven verder wilt vormgeven en welke keuzes je wel of niet gaat maken. Naast het dagelijkse gesprek is er in de middaguren en de avonden ruimte om verder met elkaar te praten.

Terug in Nederland

Na je coachweek, terug in Nederland, houden we ons lijntje nog even vast. Je kunt dan bij mij terecht voor extra gesprekken, online of face to face.

 

 

 

De coachreis is inclusief 3 georganiseerde activiteiten:

Museumbezoek

Specifieke en strategische rol van Curacao in het Latijns-Amerikaans gebeuren en haar historische rol in Europa. Dit bezoek wordt begeleid door een kenner van de cultuur en de natuur van het eiland.

Muziekavond

Muziek is niet weg te denken op Curaçao. De avond vindt plaats in onze eigen accommodatie. Je wordt meegenomen in de herkomst van de muziek van het eiland, misschien wil je wel meezingen of wil jezelf ook een instrument bespelen? 

Natuurlijk met een hapje en een drankje.

Kookworkshop

onder leiding van een kok, maken we een traditioneel gerecht van het eiland en eten we daarna samen.

 

Aandachtspunten

Het coachtraject neemt 7 dagen in beslag. Dit betekent dat je in ieder geval 9 dagen van huis bent, incl. heen- en terugreis. Het staat je natuurlijk vrij om langer op Curaçao te verblijven.

Het coachtraject is incl. de drie georganiseerde activiteiten. Daarbuiten kunnen we je helpen met vervoer e.d. Dat is dan wel voor eigen rekening.

De reis gaat door bij minimaal 2 deelnemers en vindt plaats in januari en februari 2024.

Kosten

De prijs voor een coachreis van een week  op Curaçao is € 1.600,- excl. btw.

 

De prijs is inclusief:

  • verblijf voor 7 dagen, logies/ontbijt
  • intakegesprek in Nederland voor vertrek
  • dagelijks 1,5 uur individuele coaching en meerdere contacturen
  • drie georganiseerde activiteiten
  • nazorg bij terugkomst in Nederland (face to face of online)

 

Bij de prijs is niet inbegrepen:

  • reiskosten Nederland – Curaçao
  • reis- en annuleringsverzekering
  • andere activiteiten buiten het programma om

 

Regelmatig vergoeden werkgevers (een deel van) de kosten als het gaat om re-integratie, preventie of persoonlijke ontwikkeling. Vraag hierom bij je werkgever.

 

Ja, ik ben geïnteresseerd

Neem contact op

Ons Nieuws

Dit is het overzicht van het nieuws van de afgelopen maanden.

over E coaching, 1

over E coaching, 1

Als het gaat over E coaching denken mensen vaak aan coaching met beeld, Teams, Google Meet. Dat is niet zo vreemd. Tijdens Corona hebben we geleerd veel van ons werk online te doen. Voor mij is E coaching iets heel anders, coaching via mail, dus geschreven taal. En...

Waar zitten wij?

Bovenkerkerweg 37, unit 1
1185 XA Amstelveen

 

Anneke de Klerk