Inhoud

Geen coachtraject is hetzelfde. Dat maakt mijn vak als coach zo mooi. Ik ben een optimist, elke dag begint voor mij met een lach en de gedachte dat alles weer mogelijk is. Voor mijzelf geldt, er is altijd een keuze.

Ik wil dat jij met dat gevoel van regie en stevig aan het stuur door kan met werk en leven. De weg er naar toe is op maat en ik maak daarin keuzes ten aanzien van de instrumenten die ik jou aanreik en de methodieken en denkwijzen waar ik gebruik van maak. 

Oplossingsgericht coachen, een benadering binnen de coaching die zich richt op het identificeren en versterken van de al aanwezige hulpbronnen en oplossingen van jou en niet op problemen en tekortkomingen. Deze benadering is gebaseerd op de principes van de oplossingsgerichte therapie ontwikkeld door Steve de Shazer en Insoo Kim Berg.

Voice Dialogue, een krachtige techniek om jou te helpen bewustzijn te ontwikkelen over de verschillende aspecten van jouw persoonlijkheid en innerlijke dynamiek. Hierdoor word jij je meer bewust van de verschillende delen van jezelf. Dit vergroot het zelfinzicht en helpt je om beter te begrijpen waar gedachten, gevoelens en gedragingen vandaan komen.

Neurolinguïstisch programmeren (NLP) gebruik ik in coaching vanwege de focus op het begrijpen van de relatie tussen taal, denken en gedrag. Door het integreren van NLP-technieken in coaching help ik jou bij het transformeren van belemmerende patronen, het ontwikkelen van zelfbewustzijn, het vergroten van zelfvertrouwen en het bereiken van hun doelen.

 

   

   

   

  Programma’s

  Aanpak van Stress van Uit Je Hoofd, In Je Lijf.

  Dit programma is specifiek bedoeld voor de aanpak van stress- en burnoutklachten. Met behulp van dit online programma werk je zelfstandig aan meer balans tussen denken en voelen. Aan de hand van instructiefilmpjes, opdrachten en oefeningen doorloop je zes modules, op weg naar meer innerlijke rust, meer kracht en meer zelfvertrouwen.

  Door je aandacht te richten op je lichaam, leer je hoe je jezelf kunt kalmeren, je meer in balans kunt voelen en je meer bewust kunt zijn van je eigen behoeften, emoties en fysieke sensaties. Dit kan op zijn beurt helpen om stress te verminderen, helderheid te creëren en meer in contact te komen met jezelf en je omgeving.

  Ik begeleid je intensief tijdens het doorlopen van de modules met online coachingsgesprekken.

  DISC en Drijfveren

  Je kunt bij mij de testen DISC en drijfveren doen. De scores bespreek ik met jou in een coachingsessie van 1,5 uur. Met jouw specifieke DISC profiel en drijfveren krijg je handvatten om jouw zelfbewustzijn te vergroten, jouw sterke punten te benutten en het wordt jou duidelijk hoe je kunt groeien.

   

  Vorm

  Ik kies in mijn coaching voor optimale flexibiliteit en toegankelijkheid. Je kunt bij mij terecht voor online coaching, waarbij we gebruik maken van de beschikbare digitale kanalen en technologieën. E-mail coaching is een vorm van coaching waarbij onze contacten plaatsvinden via email. Wij bespreken samen of dit bij jou past.

  Face to face coaching doe ik graag in mijn coachtruck, waarmee ik jou kan ophalen en jij op een mooie plek in alle rust stappen kunt zetten in jouw persoonlijke groei.

  Tijdens de coachreis die ik jaarlijks aanbied, coach ik jou intensief in een mooie omgeving met een heerlijke temperatuur in een inspirerend programma.

  Daarover snel meer!

  Nieuws

  over E coaching, 1

  over E coaching, 1

  Als het gaat over E coaching denken mensen vaak aan coaching met beeld, Teams, Google Meet. Dat is niet zo vreemd. Tijdens Corona hebben we geleerd veel van ons werk online te doen. Voor mij is E coaching iets heel anders, coaching via mail, dus geschreven taal. En...

  Lees meer