Anneke de Klerk

Investeer in jezelf, kom op koers 

 

Coaching bij stress- en burnoutklachten.

Je zit niet lekker in je vel. Op je werk voel je je gejaagd, niet op je plek en niet gewaardeerd. Thuis ben je vermoeid, lusteloos en snel geirriteerd.

Ik heb ervaren hoe groot de voldoening is als je resultaten bereikt in je werk en heerlijk en ontspannen met de nodige uitdaging aan het werk kunt zijn. Maar ook de keerzijde ken ik maar al te goed. Hoe belastend is het om een carriere, een veeleisende baan gezond te combineren met een druk gezinsleven, veeleisende familierelaties, een groot sociaal netwerk en de voortdurend gevraagde persoonlijke ontwikkeling?

Stress- en burnoutklachten nemen steeds maar toe. Vooral bij jonge getalenteerde en gemotiveerde vrouwen. De prestatiedruk, het constant bereikbaar moeten zijn en de financiele onzekerheid zijn groot en eisen hun tol. 

Het is zo belangrijk om op tijd aan de bel te trekken bij de eerste signalen van stress. Ik gun alle vrouwen een carriere waarin ze vol vertrouwen op een gezonde manier kunnen groeien en bloeien.  En op het juiste moment de juiste persoonlijke keuzes durven te maken.

Vanuit mijn natuurlijke betrokkenheid en interesse voor deze worsteling wil ik hieraan mijn steentje bijdragen,  sta ik naast je en loop ik met je mee.  Ik werk vanuit de overtuiging dat het belangrijk is dat je zelf in beweging komt en richting geeft aan je leven.  Je wordt het gelukkigst wanneer je in staat bent zelf keuzes te maken.

Kom op koers, ik ondersteun en faciliteer. 

Waneer moet je zeker contact met mij opnemen?

Kort gezegd, als je niet lekker in je vel zit. Als je je gejaagd voelt, als je niet goed slaapt, als je je afvraagt of dit het nu is, als je niet goed met je leidinggevende en collega’s kunt werken en ga zo maar door.  Of als je als leidinggevende ziet dat jouw medewerker stress ervaart, of misschien ook wel als dit allemaal ook voor jouzelf geldt. 

Gewoon even bellen om te sparren kan natuurlijk altijd!

 

 

 

 

 

Mijn overtuiging

 

Ik geloof in oplossingsgericht coachen met als uitgangspunt het hier en nu.
Dat past bij mij als praktisch mens. In mijn persoonlijke leven ga ik uit van kansen en mogelijkheden. Dus niet te veel piekeren over de beren op de weg.

Vaak zijn het de belemmerende overtuigingen en ingesleten patronen, die maken dat mensen niet verder komen. Mijn jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsongeschiktheid, management en loopbaanvraagstukken, onderbouwd met vele opleidingen en trainingen, geven mij de kennis, ervaring en het vertrouwen dat ik jouw coach kan zijn. 
Ik ben coach voor vraagstukken die te maken hebben met werk, overbelasting, stress en burn-out, re-integratie en leiderschapsontwikkeling.

 

Anneke de Klerk

Anneke de Klerk

Samenwerking met Anneke de Klerk

Coachtrajecten

Vragen waarmee jij bij mij terecht kunt

Bij stress- en burnoutklachten 

Hoe krijg ik balans in werk en prive?

Wat wil ik nu écht en wat kan ik? Hoe zet ik dat om in werk?

Hoe kan ik re-integreren na ziekte?

Ik twijfel over een volgende stap in mijn loopbaan.

Is mijn huidige werk nog wel passend?

Hoe vind ik werk met betekenis en zingeving?

Hoe houd ik passie en uitdaging in mijn werk?

Hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen?

Hoe kan ik mijn leiderschap effectief inzetten?

Neem contact op

Ons Nieuws

Dit is het overzicht van het nieuws van de afgelopen maanden.

over E coaching, 1

over E coaching, 1

Als het gaat over E coaching denken mensen vaak aan coaching met beeld, Teams, Google Meet. Dat is niet zo vreemd. Tijdens Corona hebben we geleerd veel van ons werk online te doen. Voor mij is E coaching iets heel anders, coaching via mail, dus geschreven taal. En...