Anneke de Klerk

Coaching 

 

Coaching, investeren in jezelf

 Je wilt soepeler leven en werken en hiervoor zelf de regie in handen hebben. Maar het lukt je niet om de situatie waarin je zit te doorbreken.  Investeer dan in je ontwikkeling op professioneel en persoonlijk vlak.
In je persoonlijke leven, in je werk en in je rol als leidinggevende, het draait om de keuzes die je maakt. 
Je kunt bij mij terecht als je verandering en beweging wilt.
Natuurlijk in een veilige omgeving, waar je met borging van alle privacy jezelf kunt zijn. 

Coaching geef ik graag online of in de vorm van E-coaching. Maar een traject kan ook hybride in een afwisseling van online en face to face. We spreken samen af welke vorm in jouw situatie passend is.

 

Overtuiging van Anneke

Ik geloof in oplossingsgericht coachen met als uitgangspunt het hier en nu.
Dat past bij mij als praktisch mens. In mijn persoonlijke leven ga ik uit van kansen en mogelijkheden. Dus niet te veel piekeren over de beren op de weg.

Vaak zijn het de belemmerende overtuigingen en ingesleten patronen, die maken dat mensen niet verder komen. Mijn jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsongeschiktheid, management en loopbaanvraagstukken, onderbouwd met vele opleidingen en trainingen, geven mij de kennis, ervaring en het vertrouwen dat ik jouw coach kan zijn. 
Ik ben coach voor vraagstukken die te maken hebben met werk, overbelasting, stress en burn-out, re-integratie en leiderschapsontwikkeling.

Ik zie dat vraagstukken over leven en werk onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Daarom lopen in mijn coachtrajecten deze aspecten door elkaar.
Waar het om gaat is dat je ontdekt wat jij op dit moment nodig hebt om in beweging te komen. Zodat jij zelf aan de slag kunt met datgene waar je blij van wordt en waar jij je goed bij voelt.

Anneke de Klerk

Anneke de Klerk

Werkwijze

face to face, online of e-coaching

Coachen kan op verschillende manieren.

Face tot face (fysiek of online) of alleen met geschreven berichten (e coaching). Vaak komen we uit op een mix van deze vormen. 

Elkaar daadwerkelijk zien en spreken is belangrijk om goed met elkaar in verbinding te komen en een relatie van vertrouwen en nabijheid op te bouwen om effectief met elkaar aan de slag te gaan. Dat kan ook online. Sinds Corona zijn veel mensen niet meer anders gewend….

Vertrouwen en nabijheid bouw je ook op met E-coaching . Deze vorm van coaching vindt plaats via mail of app en heeft als voordeel dat je tijdens het schrijven je gedachten al voor jezelf op een rijtje zet en daarmee tot de kern komt. Door deze efficiënte manier van coaching zijn er meer en sneller contactmomenten. Ervaring en onderzoek laten zien dat e coaching leidt tot blijvende gedragsverandering.

Tijdens onze kennismaking leg ik je uit hoe dit er uit ziet en maak ik een offerte op maat op basis van jouw behoefte. Vaak doen we dit in overleg met jouw werkgever.

Mijn ervaring is dat een coachingstraject ca 3 maanden in beslag neemt. We hebben dan na de intake 8 coachsessie van 1 – 1,5 uur. 

Je kunt ervoor kiezen om door te gaan met extra, verdiepende coaching.  Je oefent dan in de praktijk en ik sta naast je als coach on the job. 

 Mijn uurtarief is 130,00 euro per uur, excl btw.

 

 

 

Hoe ziet een coachtraject eruit?

In grote lijnen doorlopen we de volgende fases.

Eerst werken we aan bewustwording, hoe gaat het met jou? Waarmee gaan we aan de slag en waarom?
Als je inzicht hebt in jouw situatie en helder kunt aangeven waar je aan wilt werken en wat je wilt bereiken, volgt de tweede fase.

In deze fase van verdieping gaan we aan de slag met belemmerende en helpende gedachten en overtuigingen. Dat doen we aan de hand van praktijkvoorbeelden. Ik zal je vragen verschillende oefeningen te doen, filmpjes te bekijken en opdrachten uit te voeren, die je helpen om meer inzicht te krijgen.

Tot slot komen we toe aan de fase waarin jij aan de slag gaat met jouw nieuwe inzichten.
Je oefent om de keuzes te maken die jij wilt maken en waardoor jij beter in je vel zit.
Ook als het even tegenzit, heb je voldoende tools om jezelf weer te herpakken.

 

Samenwerking met Anneke de Klerk

Coachtrajecten

Vragen waarmee jij bij mij terecht kunt

Bij stress- en burnoutklachten 

Hoe krijg ik balans in werk en prive?

Wat wil ik nu écht en wat kan ik? Hoe zet ik dat om in werk?

Hoe kan ik re-integreren na ziekte?

Ik twijfel over een volgende stap in mijn loopbaan.

Is mijn huidige werk nog wel passend?

Hoe vind ik werk met betekenis en zingeving?

Hoe houd ik passie en uitdaging in mijn werk?

Hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen?

Hoe kan ik mijn leiderschap effectief inzetten?

Neem contact op

Ons Nieuws

Dit is het overzicht van het nieuws van de afgelopen maanden.

over E coaching, 1

over E coaching, 1

Als het gaat over E coaching denken mensen vaak aan coaching met beeld, Teams, Google Meet. Dat is niet zo vreemd. Tijdens Corona hebben we geleerd veel van ons werk online te doen. Voor mij is E coaching iets heel anders, coaching via mail, dus geschreven taal. En...